Bloeiend Zijpe 5 april t/m 5 mei

Groteweg 9, 1756 CK ’t Zand Netherlands

Wist u dat het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld in de Kop van Noord-Holland ligt? Waar vindt u nog een prachtig, met bloembollenvelden gekleurd uitzicht met de duinen als horizon?

Stichting Bloeiend Zijpe is een 100% vrijwilligersorganisatie en zet zich met behulp van meer dan 200 vrijwilligers in om polder Zijpe als mooiste bollenstreek van Nederland op de kaart te zetten en iedereen hiermee op een laagdrempelige, pure manier mee kennis te laten maken.

Het voorjaarsevenement Bloeiend Zijpe heeft één doel en dat is een ieder - van heel dichtbij - laten genieten van de kleurenpracht en de fleurige bloembollenvelden in polder Zijpe in de Kop van Noord-Holland. En dit allemaal voor lage prijzen!

Bloeiend Zijpe onderscheidt zich door activiteiten te organiseren echt midden in de kleurrijke en bloeiende bloembollenvelden.

Een overzicht van het Bloeiend Zijpe evenement van 5 april t/m 5 mei 2019 vindt u in onderstaande tabel. Voor meer informatie per activiteit klik op de afzonderlijke buttons van het drop down menu onder “Evenementen”.

Meer info over Bloeiend Zijpe 5 april t/m 5 mei
Bereken route van Aan Noordzee naar Bloeiend Zijpe 5 april t/m 5 mei

Gerelateerde tips

Toon meer evenementen