Neem de ruimte, vind je rust aan de kust

Vakantiehuizen en luxe kampeerplaatsen in Noord Holland

Kamperen met privésanitair, of een huis met alle ruimte?

Aan Noordzee is genieten van strand, natuur, licht en lucht


Of je nu kiest voor een 4-persoons vakantiehuis, een 6-8-persoons villa, ons wel heel ruime duinhuis voor 10 pers. of een royale kampeerplek; wat je hier vooral vindt, is rust. Nóg meer lucht? Wandel dan langs natuurreservaat het Zwanenwater naar het strand. Wijdser kan niet!

Dé gratis digitale leesmap voor onze gasten! Dankzij onze samenwerking met Wait heb je ter plekke toegang tot meer dan 3.000 tijdschriften, boeken en luisterboeken. Download de gratis Wait app via https://link.wait.nl

Meer over ons park

Vragen? Wij denken graag mee:

+31 (0)224 563109

info@aannoordzee.nl

Luxe vakantiehuizen aan zee voor 1 tot 10 personen

Volop privacy en volledig verzorgd: onze vakantiehuizen zijn onder architectuur gebouwd en zó geplaatst dat je verblijf alleen draait om je gezelschap en de natuur.

De huizen zijn beschut gelegen in een groene, autoluwe omgeving. Spelen kan in de eigen tuin, of bij een van de kleinschalige speelplekken vlakbij.

Kies je vakantiehuis
Aan Noordzee-vakantiehuis-villa veranda-terras

Luxe kamperen met eigen sanitair

Haal diep adem: onze kampeerplekken bieden alle ruimte om tot rust te komen en even écht buiten te zijn. Met douche en toilet op de eigen plek is je privacy gegarandeerd.

Kies zelf de ruime, mooi gelegen plek die past bij jouw vakantiegevoel. Dichtbij of verder weg van een speelplaatsje, en altijd groen en zorgvuldig aangelegd. 

Kom kamperen

Dit is Aan Noordzee

Luxe en privacy

Luxe en privacy

Aan Noordzee staat voor genieten van rust, ruimte en natuur. Elk huis en iedere plek is daar met zorg op ingericht. 

Ontdek ons park
Midden in de natuur

Midden in de natuur

Ons park is uniek gelegen vlakbij natuurreservaat Het Zwanenwater. Een prachtige duinwandeling leidt naar ongerept strand. 

Verken de omgeving
Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

We zijn een kleinschalig familiebedrijf, dat er al meer dan 50 jaar alles aan doet om het gasten naar de zin te maken.

Meer over ons

Aan Noordzee bevindt zich hier

Uniek gelegen in de kop van Noord-Holland

Waar Sint Maartenszee ophoudt en de duinen beginnen, ligt Aan Noordzee. Met de buurtsupermarkt op vijf minuten lopen, en het stille, brede Noordzeestrand op twintig minuten loopafstand. 

Fiets of wandel langs de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Loop grote grazers tegen het lijf, en spot zeehonden bij de Hondsbossche Zeewering. Of bezoek historisch Alkmaar, Enkhuizen, Medemblik of Hoorn. En ook Amsterdam is maar een uurtje rijden. Genoeg te doen (als je wilt). 

Ligging

Aan Veluwe: minstens zo mooi en net zoveel ruimte

Aan de zuidkant van de Veluwe, tussen Arnhem, de Nederrijn en het Nationaal Park, ligt onze natuurcamping Aan Veluwe. Een camping waar ruimte en rust voorop staan. 

Het terrein grenst aan de bossen en heide rond het mooie dorp Oosterbeek. Ook hier zijn de plekken opvallend ruim en allemaal voorzien van eigen sanitair. En ja, ook hier draait het naast wandelen en fietsen vooral om… rust.

Kijk snel op aanveluwe.nl

Aan Veluwe -